| Just trying to live | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lee
| Subiect: Just trying to live Mar Iun 08, 2010 2:29 am | |
| Am intrat in noua mea camera. M-am dus la geam si i-am facut soferului limuzinei semn sa plece. Chiar nu aveam chef sa ma spioneze cineva. M-am trantit in pat uitandu-ma pe tavan. -De ce ii asa de greu sa fii plod de bani gata?m-am intrebat oftand. | |
|
| |
Sayeh Admin
Mesaje : 35 Data de înscriere : 05/06/2010 Localizare : Shhht, it's a secret!
| Subiect: Re: Just trying to live Mar Iun 08, 2010 2:33 am | |
| Intelesesem ca cineva nou se mutase in bloc, asa ca nu am mai stat pe ganduri si am mers sa-i fac o vizita si sa-i urez bun venit. Ajungand in dreptul usii sale, am batut incet in ea si am asteptat nerabdatoare sa mi se deschida. | |
|
| |
Lee
| Subiect: Re: Just trying to live Mar Iun 08, 2010 3:20 am | |
| M-am ridicat in fund cand am auzit bataile din usa."Yay!Vizitator!"m-am gandit fericit in timp ce ma indreptat spre usa. Am apasat usor pe clanta si am deschis usa. I-am zambit fetei de dupa si am analizat-o."E draguta!"m-am gandit oprindu-mi privirea pe fata fetei. -Buna!m-am gandit sa o salut intr-un sfarsit. | |
|
| |
Sayeh Admin
| Subiect: Re: Just trying to live Mar Iun 08, 2010 3:21 am | |
| Cand usa mi-a fost deschisa, am afisat un zambet prietenos. M-am uitat cateva clipe la baiat, dupa care am spus: - Buna! Te deranjez? | |
|
| |
Lee
| Subiect: Re: Just trying to live Mar Iun 08, 2010 3:23 am | |
| Dau negativ din cap apoi ii fac fetei semn sa intre in camera in timp ce-i faceam loc sa intre pe langa mine, | |
|
| |
Sayeh Admin
| Subiect: Re: Just trying to live Mar Iun 08, 2010 3:25 am | |
| Am facut asa cum mi-a spus si am intrat in camera. Am ramas surprinsa, incaperea era foarte frumoasa si se putea observa ca baiatul era destul de bogat. - Ah, am venit sa... iti urez bun venit! Am spus, mutandu-mi privirea spre el si am afisat din nou un zambet micut. | |
|
| |
Lee
| Subiect: Re: Just trying to live Mar Iun 08, 2010 3:26 am | |
| Am inchis usa in urma fete. -Mersi!zambesc. Daca tot te-ai obosit sa vii pana aici ce-ar fi sa stai jos si sa bem ceva?o intreb ducandu-ma in bucatarie. | |
|
| |
Sayeh Admin
| Subiect: Re: Just trying to live Mar Iun 08, 2010 3:31 am | |
| - Sigur, daca nu e prea mare deranjez, vreau un pahar de suc! I-am spus, apoi am privit in jurul meu si indata ce-am observat un scaun in apropiere am luat un loc. - Sper ca nu te superi daca m-am asezat aici. | |
|
| |
Lee
| Subiect: Re: Just trying to live Mier Iun 09, 2010 12:06 am | |
| -Nu-i niciun deranj!ii fac cu ochiul si ii inmanez paharul de cola dar in care pusesem si putin alcool. | |
|
| |
Sayeh Admin
| Subiect: Re: Just trying to live Mier Iun 09, 2010 12:08 am | |
| Dupa ce am luat paharul, am baut putin si i-am multumit. - Apropo, eu sunt Sayeh! Imi pare bine! | |
|
| |
Lee
| Subiect: Re: Just trying to live Mier Iun 09, 2010 12:09 am | |
| -Lee!Incantat!zambesc si trag un scaun langa cel al fetei. O privesc ranjind intr-un colt al gurii. -Si Sayeh!Cam cati anisori ai?o intreb zambind. | |
|
| |
Sayeh Admin
| Subiect: Re: Just trying to live Mier Iun 09, 2010 12:11 am | |
| - Pai 18. i-am raspuns eu scund si in acelasi timp i-am zambit. Am privit spre paharul ce-l tineam cu ambele maini si i-am adresat de asemenea o intrebare: - Dar tu? | |
|
| |
Lee
| Subiect: Re: Just trying to live Mier Iun 09, 2010 12:12 am | |
| -Cam tot atata!zambesc.Si ai prieten?o intreb privind-o. | |
|
| |
Sayeh Admin
| Subiect: Re: Just trying to live Mier Iun 09, 2010 12:16 am | |
| - Hmm, nu... am raspuns mai incet, fiindca deobicei nu prea imi placeau intrebarile de genul asta, insa nu am aratat asta.
Off: te-as ruga sa postezi mai mult ^^ peste un rand, oke? onegai! :3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just trying to live | |
| |
|
| |
| Just trying to live | |
|