Darky-Life
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Come in the world of RPG~

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Plouă...iar.

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Data de înscriere : 08/06/2010

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMar Iun 08, 2010 10:18 pm

OOC: duminică,ora 20:59,în balcon.

BIC:
A scos capul pe geam,observând că plouă iar.De două zile plouă încontinuu,iar ei îi plăcea nespus de mult.Se îmbrăcă rapid cu nişte pantaloni scurţi şi un maieu,şi ieşi în balcon,sprijinindu-se de bară,şi întinzându-şi o mână,pentru a îi curge picăturile de apă pe ea.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMar Iun 08, 2010 10:53 pm

Ieşi pe balcon pentru o ţigare , doar atât , chiar dacă era îmbrăcat ca de obicei cu nişte pantaloni negri şi o bluză de aceiaşi culoare , nu era nicio problemă , îşi aprinse ţigarea şi observă că ploua.
-Firar..
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMar Iun 08, 2010 11:05 pm

Auzi vocea unui băiat.Tresări în acel moment,fiindcă se aştepta să fie singură.Se întoarse rapid,privindu-l pe băiatul care era cu ţigara între buze. Nu suporta fumul de ţigară,dar datorită vântului,nu a ajuns până la nasul ei. Răsuflă adânc şi deschise gura,pentru a zice ceva,dar o închise la loc. Au trecut aproximativ două minute,şi ea tot nu a spus nimic.Până la urmă,a deschis gura şi zâmbi scurt.
-Salut !
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMar Iun 08, 2010 11:17 pm

O privi pe tipă , dar nu se deplasă în ploaie nici în ruptul capului , rămase în tocul uşii , ridicând instinctiv o mână. Nu se gândea că l-ar fi auzit , şi nici pe aproape nu se gândea că cinvea ar sta în ploaie.
-Salut.
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMar Iun 08, 2010 11:26 pm

Chicoti scurt,văzându-l că nu avea curajul să iasă în balcon.
-Nu vii aici? Sau ţi-e frică că o să ţi se strice freza? S-a întors cu spatele la el,privind bălţile de pe şosele.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMar Iun 08, 2010 11:32 pm

-Să zicem... dădu din umeri aruncând ţigarea jos ştiind că va fi stinsă de apa ploii.Eh , prefer să stau aici. E mult mai bine. Şi pe tine te sfătuiesc să vi aici.
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMar Iun 08, 2010 11:40 pm

Chicoti scurt şi se întoarse cu faţa la el.
-Prefer să stau aici.Îmi place ploaia... Ke'. Mai bine vin-o tu aici.Înăuntru e aer închis.Hai vin-ooo... se rugă ea de el,făcând moaca de mâţă plouată.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:01 am

Dădu' din umeri nesigur , şi păşii spre fată udându-se dintr-o dată.
-Genială idee...
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:07 am

Începu să râdă,văzând cum freza i se pleoşteşte.
-Haide că nu e chiar aşa rău...Uitete la mine.Mi s-au lipit toate hainele de mine,şi păru e ud fleaşcă,şi tot nu mă plâng. Şi dacă începi şi tu cu pasiunea voastră,adică a băieţilor,pentru fetele ude,eu mă arunc de pe balcon,direct!
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:18 am

-De ce trebuia să o spui tu? întrebă nedumerit.
-Oricum îmi place cum îţi stă udă. murmură râzând scurt căci hainele erau lipide de ea şi îi arata formele.
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:21 am

Se înroşi uşor,dar îi trecu rapid şi îşi încrucişă mâinile la piept.
-Preferam să nu-ţi aduc aminte. Chicoti scurt şi se lipi de un perete,dându-şi câteva fire ude de păr,de pe faţă.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:23 am

-Eh lasă că mie îmi place! rânji slab privind spre lună ce răsărise de ceva vreme , stelele încă nu se vedeau de nori.
Sus In jos
Sayeh
Admin
Sayeh

Data de înscriere : 05/06/2010
Localizare : Shhht, it's a secret!

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:26 am

Nu prea aveam somn asa ca m-am gandit sa ies pe balcon. Adoram sa stau si sa privesc ploaia.
Cand am ajuns in locul respectiv am ramas putin surprinsa ca mai era cineva acolo.
- Buna! Le-am spus eu incet.
Sus In jos
https://darky-life.all-up.com
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:29 am

Se înroşi iar şi îşi astupă obrajii cu mâinile.
-Măcar nu eşti ca ceilalţi,să sari imediat pe o fată ce-ţi place. Răsuflă uşurată,lăsându-şi capul pe spate.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:39 am

-Eşti aşa sigură de ceea ce spui? murmură rânjind apropiindu-se de ea , râzând scurt şi malefic.
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:41 am

-Ăă,cred. Făcu o scurtă pauză.Cred că nu.Continuă apoi,înghiţind în sec.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:46 am

Începu' să râdă cu putere văzându-i faţa pe care a făcut-o.
-Glumeam girl.
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:50 am

-Pfew...Că dacă te atingeai de mine cred că...te... Când privirea ei se întâlni cu a lui,înghiţi în sec,şi continuă: cred că te-aş fi atins şi eu?!Nu,nu,da' ce?Nu mă sperii.Cred.Gata tac,că vorbesc numai prostii.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:55 am

Continuă să râdă scurt.
-Deci dacă mă ating de tine ... te atingi de mine? rânji.
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:57 am

-Păi,ce vrei să fac?Să te împing?Nu,că te cred în stare să mă violezi aici. Deci,ca să-ţi răspund la întrebare,da!
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 1:03 am

-Deci nu ar fi o problemă dacă te violez , căci nu va fi viol! Vei accepta!
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 1:05 am

-Într-un fel,dar nu mă vei viola.Nu-i aşa?Îşi muşcă buza,şi se opri în faţa băiatului,privindu-l în ochi.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 1:08 am

-Păi de ce te-aş viola dacă tu accepţi? Are vreun sens? întrebă privind-o pe fată , puţin de mai sus , căci era mai înalt cu câţiva centimetri decât ea.
Sus In jos
Yui Watanabe

Yui Watanabe

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 1:12 am

-A da,baka! Îşi lovi fruntea cu palma,muşcându-şi uşor buza. Dacă ai şti tu că eu de fapt am zis că accept,doar ca să scap de violu' tău... Propoziţia asta cică şi-a zis-o în gând,dar de fapt a zis-o cu voce tare.
Sus In jos
Suzuki Ryo.

Suzuki Ryo.

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 1:13 am

-Ei şi ce! Eu tot vreau să te violez , neviolez , tot acolo vreau să ajung! dădu' din cap în semn negativ.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Plouă...iar. Empty
MesajSubiect: Re: Plouă...iar.   Plouă...iar. I_icon_minitime

Sus In jos

Plouă...iar.
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Darky-Life :: Home sweet home~ :: Balconul-
Mergi direct la: