| Inscrierea personajului vostru in RPG | |
|
+7Suzuki Ryo. Misaki Sophie Lee Yui Watanabe Dieya Hao Sayeh 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Sayeh Admin
Mesaje : 35 Data de înscriere : 05/06/2010 Localizare : Shhht, it's a secret!
| Subiect: Inscrierea personajului vostru in RPG Mar Iun 08, 2010 12:38 am | |
| Model de fisa:
Nume: Prenume: Varsta: Calitati: Defecte: Hobbyuri: Poza:
[Este obligatoriu sa completati fiecare rubrica!] | |
|
| |
Dieya Hao
Mesaje : 8 Data de înscriere : 08/06/2010 Localizare : In Hell
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mar Iun 08, 2010 1:41 am | |
| Nume:Hao Prenume:Dieya Varsta:20 Calitati:glumet, prietenos Defecte:incapatanat, cateodata ingamfat Hobbyuri: tenis, pian Poza:
Ultima editare efectuata de catre Dieya Hao in Mar Iun 08, 2010 2:07 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Sayeh Admin
Mesaje : 35 Data de înscriere : 05/06/2010 Localizare : Shhht, it's a secret!
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mar Iun 08, 2010 1:52 am | |
| Nume: Miako Prenume: Sayeh Varsta: 17 Calitati: Prietenoasa, draguta, creativa, jucausa, uneori copilaroasa, sigura pe ea Defecte: Cam timida, uneori imedicata si neatenta Hobbyuri: Scrisul, pictura, sportul Poza: | |
|
| |
Yui Watanabe
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mar Iun 08, 2010 2:04 am | |
| Nume: Watanabe Prenume: Yui Varsta: 19 Calitati: drăguţă,talentată,înţelegătoare,amuzantă. Defecte: sâcâitoare,rebelă,enervantă,timidă. Hobbyuri: cântatul,scrisul,pictatul,fotografiatul. Poza: | |
|
| |
Lee
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mar Iun 08, 2010 2:26 am | |
| Nume:Kwang Prenume:Lee Varsta:18 Calitati:prietenos, zambaret, Defecte:fumeaza, pervers, copilaros de multe ori, cateodata rece Hobbyuri:dansul si chitara in principal Poza: - Spoiler:
| |
|
| |
Sophie
Mesaje : 68 Data de înscriere : 08/06/2010 Varsta : 32 Localizare : Tokyo
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mar Iun 08, 2010 2:33 am | |
| Nume: Node Prenume: Sophie Varsta: 18 ani Calitati: prietenoasa , hotarata , vesela , perseverenta , intuitie Defecte: neincredere, gelozie, spirit razbunator Hobbyuri: ii place sa isi petreaca timpul ascultand muzica , compune versuri , citeste mult , ii plac drumetiile Poza: | |
|
| |
Misaki
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mar Iun 08, 2010 2:58 am | |
| Nume: Asakura Prenume: Misaki Varsta: 20 ani Calitati: Prietenoasa, amabila, optimista. Defecte: Copilaroasa, insistenta, ignoranta (cate odata) Hobbyuri: Cantatul (atat vocal cat si la chitara), innotul si excursiile Poza: - Spoiler:
| |
|
| |
Suzuki Ryo.
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mar Iun 08, 2010 10:06 pm | |
| Nume:Suzuki Prenume:Ryo Varsta:21 Calitati:Amuzant , înţelegător , răbdător până la un punct , calm. Defecte:Copilăros uneori , alte ori prea matur , prea delicat cu fetele. Hobbyuri:Muzica. Cântă la chitară , de orice gen. Poza: | |
|
| |
Iza
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mier Iun 09, 2010 2:37 am | |
| Nume:Ecans Prenume:Izabella Varsta:19 Calitati:prietenoasa,intelegatoare Defecte:indiferenta(uneori),incapatanata,impiedicata Hobbyuri: studenta,pian Poza: | |
|
| |
Haruhi
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Mier Iun 09, 2010 2:46 am | |
| Nume:Nikoto Prenume:Haruhi Varsta:18 Calitati:amabila,prietenoasa,indrazneata,optimista Defecte:timida,copilaroasa,insistenta Hobbyuri: canta[la chitara si vocal] Poza: | |
|
| |
Teru
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG Vin Iun 11, 2010 12:47 am | |
| Nume: Yuwa Prenume: Teru Varsta: 22 Calitati: agil , simpatic , optimist Defecte: încăpăţânat , pasiv , pervers Hobbyuri: poezii , pescuit , paraşutism Poza: | |
|
| |
Arthur.
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inscrierea personajului vostru in RPG | |
| |
|
| |
| Inscrierea personajului vostru in RPG | |
|